İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Ara
Arama Geçmişi
Okuma Listesi
Oturum Aç
Türkçe
English
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Akadca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Eski Uygur Türkçesi
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Gagauz Türkçesi
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Harezm Türkçesi
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karahanlı Türkçesi/Hakaniye Türkçesi
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kuman Türkçesi (Bozkır Kıpçakçası)
Kumuk
Köktürk Türkçesi
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Oğuz Türkçesi
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatar Türkçesi
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zarma
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Şekil:
Basılı
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği
✕
Yayın Tarihi:
2019
✕
Yayınlayan:
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
✕
Yayınlayan:
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
✕
Dil:
Türkçe
✕
Bulunan
:
9
Adet
0.002 sn
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
9
Bölüm
[1]
Depo
9
Oda
[1]
Merkez Kütüphane
9
Tür
[1]
Tez
9
Alt Biçim
[1]
Yüksek Lisans
9
Şekil
[1]
Basılı
9
Ortam
[1]
Kağıt
9
Yazar
[9]
Bardakcı, Hamide Feyza
1
Cemiloğlu, Mesut
1
Göktaş, Muhammed Ali
1
Gürcan, Emre Oğuzhan
1
Kara, Selvanur
1
Karasu, Erva Nur
1
Tuğla, Melike Şeyma
1
Zent, İnci
1
Çağlar, Ahmet Furkan
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
9
Yayın Tarihi
[1]
2019
9
Yayınlayan
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
9
Tez Yer Bilgisi
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
9
Bilim Dalı
[1]
Gıda Mühendisliği
9
Tez [Yüksek Lisans]
İstanbul’da bazı gıda işletmelerinde hijyenik kalitenin saptanması / Muhammed Ali Göktaş, tez danışmanı Bülent Nazlı
Göktaş, Muhammed Ali
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Pastörize ve uht sütten starter kültür kullanılarak üretilen yoğurtların fizikokimyasal,mikrobiyolojik ve duyusal özelliklerinin belirlenmesi / Emre Oğuzhan Gürcan, tez danışmanı Bülent Nazlı
Gürcan, Emre Oğuzhan
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Karnauba ve balmumu vaksları ile hazırlanan oleojellerin DSC ve FT-IR spektroskopisi ile karakterizasyonu / Selvanur Kara, tez danışmanı Halime Pehlivanoğlu
Kara, Selvanur
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Sporcular ve vücut geliştiriciler tarafından tüketilen protein tozlarının kalitesinin amino asit profili ve sindirilebilirlik yönünden incelenmesi / Hamide Feyza Bardakcı, tez danışmanı Halime Pehlivanoğlu
Bardakcı, Hamide Feyza
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Lactobacillus brevis E25 suşlarından elde edilen ekzopolisakkaritlerin bazı gıda tozlarının yapışma özellikleri üzerine etkisi / Erva Nur Karasu, tez danışmanı Ertan Ermiş
Karasu, Erva Nur
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Soğuk preslenmiş çörek otu posalarından protein hidrolizatlarının üretilmesi ve hidrolizatların biyoaktif özelliklerinin değerlendirilmesi / İnci Zent, tez danışmanı İbrahim Gülseren
Zent, İnci
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Yağı alınmış fındık posalarının tripsin, kimotripsin ve termolisin enzimleri ile muamele edilmesi sonucu oluşan bazı biyoaktif peptitlerin belirlenmesi / Ahmet Furkan Çağlar, tez danışmanı İbrahim Gülseren
Çağlar, Ahmet Furkan
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Peynir altı suyundan farklı tekniklerle protein konsantresi ürünlerinin eldesi / Mesut Cemiloğlu, tez danışmanı İbrahim Gülseren
Cemiloğlu, Mesut
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
İstanbul ili ortaokul düzeyindeki öğrencilerin paketli hazır gıda tüketim alışkanlıklarının araştırılması / Melike Şeyma Tuğla, tez danışmanı Halime Pehlivanoğlu
Tuğla, Melike Şeyma
2019
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.