İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Ara
Arama Geçmişi
Okuma Listesi
Oturum Aç
Türkçe
English
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Akadca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Eski Uygur Türkçesi
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Gagauz Türkçesi
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Harezm Türkçesi
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karahanlı Türkçesi/Hakaniye Türkçesi
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kuman Türkçesi (Bozkır Kıpçakçası)
Kumuk
Köktürk Türkçesi
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Oğuz Türkçesi
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatar Türkçesi
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zarma
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Bölüm:
Depo
✕
Bölüm:
Depo
✕
Bulunduğu Kütüphane/ler:
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği
✕
Yayın Tarihi:
2020
✕
Dil:
Türkçe
✕
Bulunan
:
11
Adet
0.002 sn
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
11
Bölüm
[1]
Depo
11
Oda
[1]
Merkez Kütüphane
11
Tür
[1]
Tez
11
Alt Biçim
[2]
Yüksek Lisans
10
Doktora
1
Şekil
[1]
Basılı
11
Ortam
[1]
Kağıt
11
Yazar
[11]
Baştürk, Emine Büşra
1
Güner, Cihat
1
Güneş, Rabia
1
Kafkaskıray, Emine Sena
1
Kök, Tuğçe
1
Kızılaslan, Yasemin
1
Seri, Meryem
1
Toy, Alya
1
Uğurdoğan, Elif
1
Yağcı, Menice Oğurlu
1
Yaşasın, Merve
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
11
Yayın Tarihi
[1]
2020
11
Yayınlayan
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
11
Tez Yer Bilgisi
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
11
Bilim Dalı
[1]
Gıda Mühendisliği
11
Tez [Yüksek Lisans]
Siyez unu ile üretilen bebe bisküvilerinde protein ve karbonhidrat sindirilebilirliğinin incelenmesi / Yasemin Kızılaslan, tez danışmanı Halime Pehlivanoğlu
Kızılaslan, Yasemin
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Konya küflü peynirinden izole edilen küflerin moleküler identifikasyonu ve Penicillium Roqueforti izolatlarının morfolojik karakterizasyonu / Meryem Seri, tez danışmanı Banu Metin
Seri, Meryem
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Soğuk preslenmiş incir çekirdeği ve çörek otu posalarından elde edilen ekstraktların fenolik bileşik profilinin ve antioksidatif özelliklerinin değerlendirilmesi / Tuğçe Kök, tez danışmanı İbrahim Gülseren
Kök, Tuğçe
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Şalgam suyu fermantasyon sürecinin mikrobiyal profilinin moleküler yöntemlerle belirlenmesi / Emine Sena Kafkaskıray, tez danışmanı Banu Metin
Kafkaskıray, Emine Sena
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Doktora]
Toprak ve gıdalardan izole edilen mikroorganizmaların sistein, glutamik asit ve beta karoten üretim potansiyellerinin belirlenmesi / Cihat Güner, tez danışmanı Ertan Ermiş
Güner, Cihat
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Buğday ruşeyminden yağ kütleleri emülsiyonunun ekstraksiyonu, stabilizasyonu ve karakterizasyonu / Rabia Güneş, tez danışmanı İbrahim Gülseren
Güneş, Rabia
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Ispanak ilave edilen keklerde bazı B grubu vitaminlerinin ve luteinin biyoerişilebilirlik ve glisemik indeks değerlerinin incelenmesi / Emine Büşra Baştürk, tez danışmanı Merve Tomaş
Baştürk, Emine Büşra
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Pastırma üretim sürecindeki bakteri çeşitliliğinin moleküler yöntemlerle tayini / Alya Toy, tez danışmanı Banu Metin
Toy, Alya
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Hamur reolojisi karakterizasyonunda kullanılabilecek yeni bir analiz yöntemi: Toz akış ölçüm cihazı (PFT) / Merve Yaşasın, tez danışmanı Ertan Ermiş
Yaşasın, Merve
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Isıl olmayan atmosferik basınç plazma tekniğinin etil pirüvat ile birlikte kullanımının marul yaprağı yüzeylerinde bazı bakterilerin inaktivasyonuna etkisinin belirlenmesi / Menice Oğurlu Yağcı, tez danışmanı Ertan Ermiş
Yağcı, Menice Oğurlu
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
İstanbul'da satılan tulum peynirlerinde bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi ve geleneksel tulum peyniri ile karşılaştırılması / Elif Uğurdoğan, tez danışmanı Bülent Nazlı
Uğurdoğan, Elif
2020
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.