İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Ara
Arama Geçmişi
Okuma Listesi
Oturum Aç
Türkçe
English
العربية
Türkçe
Abhazca
Afganca/Peştuca
Akadca
Almanca
Altay Türkçesi
Altay Türkçesi
Amharca
Aramice
Arapça
Arnavutça
Avarca
Azerice
Babilce
Bambaraca
Baskça
Başkurtça
Belarusça
Bengalce
Boşnakça
Bulgarca
Buryatça
Danca
Dari-Farsça
Endenozyaca
Ermenice
Eski Uygur Türkçesi
Esperanto
Estonyaca
Ethiopic
Faroece
Farsça
Felemenkçe
Filipince
Fince
Fransızca
Gagauz Türkçesi
Galiçyaca
Gilbertese
Guceratça
Gürcüce
Haiti
Hakasça
Harezm Türkçesi
Hausaca
Havaice
Hintçe
Hollandaca
Hırvatça
Hırvatça
Japonca
Kabarca
Kalmukça
Karahanlı Türkçesi/Hakaniye Türkçesi
Karakalpakça
Karamanlıca
Karaçay-Balkar
Katalanca
Kazakça
Kmerce
Korece
Korsikaca
Kuman Türkçesi (Bozkır Kıpçakçası)
Kumuk
Köktürk Türkçesi
Kürtçe
Kırgızca
Latince
Lazca
Letonyaca
Litvanyaca
Luo
Macarca
Madagaskarca
Makedonca
Malayca
Marathice
Marice
Megrelce
Moldavyaca
Morece
Moğolca
Mısırca
Nepalce
Nijer-Kordofan
Norveççe
Osmanlıca
Oğuz Türkçesi
Polca/Lehçe
Portekizce
Pume
Romani
Rumca
Rumence
Rusça
Sabuanca
Sami
Samoaca
Sanskritçe
Seylanca
Slavca
Slovakça
Slovence
Somalice
Svahili
Sümerce
Süryanice
Sırpça
Tacikçe
Tacikçe
Tamilce
Tatar Türkçesi
Tatarca
Tayca
Tibetçe
Tigrinya
Tuvaca
Türkmence
Türkçe
Ukraynaca
Urduca
Uygurca
Vietnamca
Yakutça
Yunanca
Zarma
Zazaca
Zaza
Zuluca
Çağatayca
Çekçe
Çerkesçe
Çevaca
Çeçence
Çince
Çok dilli
Çuvaşça
Özbekçe
İbranice
İngilizce
İrlandaca
İskoçça (Cermen)
İskoçça (Kelt)
İspanyolca
İsveççe
İtalyanca
İzlandaca
Şona Dili
Tüm Alanlarda
Yazar
Eser Adı
Konu
Öz/Özet/İçindekiler
Süreli / Yıl
Süreli / Sayı
Dil
Yayın Tarihi
Yayınlayan
Yayın Yeri
Sınıflama yer bilgisi
ISBN
Demirbaş
Arama
Alt Biçim:
Yüksek Lisans
✕
Bölüm:
Depo
✕
Şekil:
Basılı
✕
Bilim Dalı:
Gıda Mühendisliği
✕
Tez Yer Bilgisi:
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
✕
Yayın Tarihi:
2021
✕
Bulunan
:
8
Adet
0.002 sn
Yayın Geliş Tarihi
Eser Adı
Yazar
Yayın Tarihi
Dil
Yer Numarası
10
25
50
100
Toplu Katalog
e-Kaynaklar
Tam metinlerde ara
Bulunduğu Kütüphane/ler
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
8
Bölüm
[1]
Depo
8
Oda
[1]
Merkez Kütüphane
8
Tür
[1]
Tez
8
Alt Biçim
[1]
Yüksek Lisans
8
Şekil
[1]
Basılı
8
Ortam
[1]
Kağıt
8
Yazar
[8]
Akdemir, Hediye Nur
1
Boylu, Bilge
1
Büyükduman, Eda
1
Can, Semira
1
Göksu, Ayşe Gülden
1
Kaygısız, Ali
1
Momin, Yakefujiang
1
Sarısu, Ayşegül Kahraman
1
Daha fazlası
Daha az
Dil
[1]
Türkçe
8
Yayın Tarihi
[1]
2021
8
Yayınlayan
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
8
Tez Yer Bilgisi
[1]
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
8
Bilim Dalı
[1]
Gıda Mühendisliği
8
Tez [Yüksek Lisans]
İstanbul ili Avrupa yakası halkının kırmızı et ve ürünleri tüketim alışkanlıkları ve bilincinin belirlenmesi / Yakefujiang Momin, tez danışmanı Bülent Nazlı
Momin, Yakefujiang
2021
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Soğuk preslenmiş fındık posalarından enzimatik hidrolizle oluşan peptitlerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi ve gıda ürünlerinde uygulanması / Ayşe Gülden Göksu, tez danışmanı İbrahim Gülseren
Göksu, Ayşe Gülden
2021
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Kağıt esaslı gıda ambalajlarında bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özellikler ile migrasyon durumunun incelenmesi / Hediye Nur Akdemir, tez danışmanı Bülent Nazlı
Akdemir, Hediye Nur
2021
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Kudret narı ekstraktı ilave edilerek üretilen biyobozunur gıda ambalaj filminin karakterizasyonu ve antimikrobiyal özelliklerinin incelenmesi / Semira Can, tez danışmanı Bülent Nazlı
Can, Semira
2021
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Ev yapımı sirkelerden ve taze kayısılardan asetik asit bakterilerinin izolasyonu, moleküler identifikasyonu ve teknolojik özelliklerinin belirlenmesi / Eda Büyükduman, tez danışmanı Banu Metin
Büyükduman, Eda
2021
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
SiO2 nanopartikül üretimim ve SiO2 nanopartikül katkılı yüzey kaplamaları / Bilge Boylu, tez danışmanı Osman Arslan
Boylu, Bilge
2021
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Sinirli otu, civanperçemi ve biberiye ekstraktlarının antioksidan aktivitelerinin belirlenmesi / Ali Kaygısız, tez danışmanı Bülent Nazlı
Kaygısız, Ali
2021
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.
Tez [Yüksek Lisans]
Malatya kayısısından laktik asit bakterilerinin, izolasyonu, moleküler identifikasyonu, bazı probiyotik ve teknolojik özelliklerinin belirlenmesi / Ayşegül Kahraman Sarısu, tez danışmanı Banu Metin
Sarısu, Ayşegül Kahraman
2021
Özet ve tam metinlere https://tez.yok.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.